KetoMojo

Även jag har en KetoMojo. Varför? Allt som förenklar och dessutom blir billigare, varför inte?

Jag har varit mer eller mindre i ketos under så många år nu att jag inte ens reflekterar över det. Om jag inte är inne i något projekt mäter jag inte ketoner mer än att jag före frukost blåser varje morgon i min KHC, det var en engångskostnad. Så fort det blir test eller projekt på gång mäter jag i blod och det är kostsamt. Stickorna är dyra även om http://www.med24.se verkar ha sänkt så är det dyrt ändå.

När KetoMojo kom (en ny mätare för glukos och ketoner inriktad på oss som äter ketogent) blev det ett uppsving för blodmätandet. Förutom att den har billigare stickor har den en app som sparar mätvärden och visar trender. Innan jag hade KetoMojo skrev jag in i min papperskalender eller i ett kalkylblad.

Nu har Martina Johansson fått ett samarbete med Keto Mojo så är du intresserad så kika in på hennes blogg och hämta 15% rabatt.

Inte lika bra värden som Martina – men duger för mig just nu
Tack för att du läste, välkommen tillbaka