Keto: den kompletta boken om ketogen kost

Martina Johansson har precis kommit ut med en ny bok om ketogen kost.

KETO: Den kompletta boken om ketogen kost. Jag känner mig väldigt stolt över att vår kommunikation under alla år blivit en egen bok. Vi testar ofta idéer och tankar i väldigt osammanhängande chattar och samtal och hur hon sen, på extremt kort tid, svänger ihop en riktigt bra bok av det är för mig en gåta. Du är makalös Martina. TACK för att jag får vara din vän ❤️?

På Martinas blogg finns ett utdrag ur boken där hon beskriver vad jag menar med självbärande mat dvs mat som håller mig i ketos utan att jag varken behöver tillsätta extra fett eller komplettera med fasta. Jag känner så klart igen tänket men tycker hon formulerar och sammanfattar det så bra.

Du som vill läsa vad jag skrivit om det tidigare kan söka på ordet Självbärande i sökrutan uppe till höger.

Gissa om jag blev glad när jag på vår lokala ICA hittade de här fläskkotletterna från Norrby gård bara några km från där jag bor. Då pratar vi inte lokal- eller närproducerat. Jag kallar det HÄR-producerat och definitivt självbärande.

Självbärande mat del 2

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Keto: den kompletta boken om ketogen kost

Kommentarer är stängda.