Gott nytt År – 2024

Det känns som en evighet sedan jag skrev. Livet har pågått i stort och smått och jag har ofta tänkt att det här vill jag blogga om, men det har inte blivit av.

Nu börjar vi återigen ett nytt år och jag saknar bloggandet. Det har varit ett sätt för mig att organisera mina tankar, inte minst för att minnas efteråt. Det har också varit ett sätt att hålla motivationen uppe nu när jag inte längre finns i LCHF-offentliga sammanhang. Det påminner mig om varför jag hela tiden söker ny information om hälsa.

Jag ser fram emot att dela tankar och idéer, men också slutsatser. Hör gärna av er och kom med förslag om ni fortfarande läser.

Nytt år innebär ny kalender.

Jag är väldigt analog och har en papperskalender jag designar själv och beställer i god tid. Det är fortfarande lättare att komma ihåg och dra slutsatser på det sättet, även om appar och mätverktyg fortfarande är aktuella. Bloggen heter fortfarande ”Vägen till 65”, som ett minne varför jag 2012 började blogga. Numer skriver jag ”Vägen från 65+” på kalendern, för att spegla verkligheten.


Nyårslöften

Jag har aldrig nyårslöften, möjligen önskningar. Den största är att få vara frisk och att orka lite mer. Jag dras fortfarande med hög sänka utan att veta varför och jag har inte den energi jag skulle önska. Likt en spårhund söker jag ständigt nya vägar för att hitta orsaker. Att fortsätta blogga är inget löfte, men väl en önskan, för jag mår så bra själv av att formulera mig i text.

Gott nytt år önskar jag alla följare och slumpvisa läsare!

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

14 svar på ”Gott nytt År – 2024

  1. Så härligt att du är tillbaka! Har verkligen saknat dina inlägg och funderingar. Ser fram emot 2024!

  2. Underbart at du är på blogg-banan igen! Har saknat dig och dina funderingar och lösningsförslag.
    Heja dig!

  3. Härligt att se detta. Ser fram emot att följa med. Önskar dig allt gott.

  4. Jag läser gärna! Dina logiska funderingar o reflektioner över förändringar är alltid inspirerande. ( O idag såg jag inlägget direkt. Det brukar ta en vecka innan jag hittat nåt nytt. (Via fb!)

Kommentarer är stängda.