Lyxfika

En gång per år blir jag kallad till sömnkliniken på St Göran för genomgång av min sömnbehandling med CPAP. Maskinen jag andas nattetid med för att inte få andningsuppehåll. Det finns ett minneskort i maskinen som avslöjar allt om hur jag sover om jag sköter mig och använder den som jag ska. Jag fick godkänt men det finns en del att jobba vidare med. Det är länge sen jag skrev om sömnen nu och det har hänt en del. Kanske dags att sammanfatta?

#att_mäta_är_att_veta

När jag varit hos tandläkaren som barn bjöd mamma på glass och det där med att avsluta vårdbesök med något gott sitter i. Jag behöver varva ner och avsluta det jag just upplevt. Annars glöms det snabbt bort.

Jag har precis nagelfarit hela Cafeterian på St Göran i jakt på något passande att äta. Jag är hungrig (det är lunchtid) och sugen och blev lite full i skratt när jag inte hittade något ketocertifierat ens på ett sjukhus vars främsta uppgift är att hålla oss friska.

Veganerna får sitt så klart och jag ids inte ens läsa innehållsförteckningarna. Jag ser på långt håll att det inte finns något för mig.

Så här sitter jag nu och tycker synd om mig själv. Det är till stor tröst att jag har en förstående läsarskara som jag hoppas vill peppa mig ?

Det är tufft när man kommer direkt från ett jobbigt återfall att sätta STOPP nu får det vara nog med kompromisser.

Redan i början av min LCHF/Keto-tid drömde jag om att hitta rätt mat i det offentliga rummet. Vi är 15 år senare inte där ännu.

Jag känner mig ändå nöjd att jag inte kompromissade med att tex pilla pålägget från nån macka eller nåt lika dumt.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

11 svar på ”Lyxfika

  1. Margareta, du är en så stark förebild! Ska sätta upp en bild på dig i mitt inre o på kylskåpet❣️?

  2. Bra gjort! Och skäms till Cafeterian. Många tror fortfarande att LCHF enbart är en bantningsmetod tror jag.

Kommentarer är stängda.