Ny ketonmätare

Jag är en nyfiken person och gillar ”Att mäta för att veta”. När jag hittade en förhållandevis billig ketonmätare för utandning i USA var jag snabb att klicka hem den. Egentligen är det lite för tidigt att skriva om och utvärdera den men jag har redan nämnt om den i en del facebookgrupper jag är med i, så varför inte berätta här också.

Det är en liten handhållen enhet som drivs av två vanliga AA-batterier. Den tar 20 sek att värma upp och displayen visar nedräkning och den piper när den är klar för användning. Då står det ”blo” i displayen och man blåser i 10 sek och får sen ett värde.
Jag är inte helt klok ännu på skalan, men det spelar inte så stor roll eftersom jag egentligen bara bryr mig om förändringar. Har jag ett värde och har kontrollerat det mot blodmätning så räcker det för mig. Med den här kan jag blåsa så ofta jag vill (den tar 3-4 minuter att ladda om enligt instruktion, men så ofta behöver jag aldrig blåsa)

KHC M3 ketone breath meter

Jag har fått en kod från företaget Keto Health Care som ger dig 10 % rabatt om du använder min länk som kommer här. Jag klickade, betalade ca 510 kr inklusive frakt med ett betalkort till företaget i USA. Jag minns inte om jag fick betala något extra till PostNord för importen.

Om någon nappar på erbjudandet och klickar hem den vore det kul att dela erfarenheter, antingen här eller i någon av de Facebookgrupper där vi diskuterar ketos.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”Ny ketonmätare

 1. Har en likadan sen drygt en vecka.
  Enl. instruktion är:
  0.00-0.04 NO state of ketosis
  0.05-0.09 LIGHT state of ketosis
  0.10-above FULL state of ketosis

  Låter ju exakt och bra men mina tester visar bara 0.10 eller 0.20, inget finlir direkt (ref.personer, carbeaters, mäter dock 0.00). Har inte jämfört med annan mätning. Liite tricky..

Kommentarer inaktiverade.