Sunset Software

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det finns många som frågat varför min domän heter sunsoft och jag har nog aldrig berättat det här på bloggen.

Det är en sammandragning av Sunset Software som är mitt företag. Jag har under en lång period försörjt mig som programmerare och it-support och när jag skulle starta firman var it-arbetet fortfarande något jag mest utförde i solnedgången.

Efter det har jag förstått att det också låg nära som namnval, för att solnedgångar är något jag gillar och är det ner i öppet hav känns det magiskt. Jag kan resa långt för den upplevelsen och väljer både orter och hotell efter väderstreck. Är det dessutom varmt och bra väder är upplevelsen total.

Just nu befinner jag mig på ett sånt ställe så jag kommer förmodligen visa er fler bilder innan veckan är slut. Den här tog jag med mobilkameran igår. Man har fyra minuter på sig under själva dyket så det gäller att vara beredd.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Sunset Software

  1. Ha en fortsatt trevlig semester du och din man 🙂 Inget går upp emot att semestra utomlands, men har ni inte varit på Gotland än, res dit! Nu närmar sig våren och då kan man titta på fina bilder på nätet: Gotland i bilder! <3 Lev väl 😀 Varma hälsningar Vera

Kommentarer inaktiverade.