9:e LCHF-kryssningen 2016

Silja Galaxy

Silja Galaxy

Snart åker vi på den 9:e LCHF-kryssningen med TallinkSilja, det blir den 8:e med Silja Galaxy. Avresan ligger något tidigare än tidigare år och därför gick vi tidigt ut med datum för att ni som vill följa med ska kunna reservera helgen i almanackan.

Den här resan har med åren blivit väldigt populär och blir numer snabbt fullbokad och jag tror det finns många orsaker varför.

  • Vi har sen starten 2008 haft förmånen att till (löjligt) låga villkor få tillgång till oerhört kompetenta talare, förmodligen för att alla vi anlitar vet att pengarna normalt kommer från sponsorer som vill ut med sitt (för oss tveksamma) budskap. Har man inte sponsorer sänks kraven, men trovärdigheten ökar exponentiellt.
  • Vi är med ett varierat utbud av talare måna om att alla ska få med fortsatt pepp och uppmuntran i bagaget. Även om flera talare varit med innan, kan det finns något nytt tips att gripa tag i.
  • Vi förmedlar genom de talare vi anlitar trovärdig information till de många som redan äter LCHF när de vill ta med sig nära och kära för att få dem lika övertygade.
  • Vi håller ett högt tempo, dvs många talare under ett dygn, deltagarna får mycket information för pengarna en kryssning trots allt kostar.
  • Vi slipper det praktiska med mat och boende som ordnas av Siljas ordinarie kryssningsverksamhet. Vi i arrangörsteamet är få och då sänks omkostnaderna för deltagarna.
  • Vi har trevligt för det är speciellt att träffa likasinnade. Det är inte längre ovanligt ute i samhället att äta LCHF, men det är inte vanligt att de flesta av 550 i samma matsal tackar nej till bröd och potatis. Det gör oss till världens största LCHF-event. Det tog några år innan Siljas kökspersonal förstod att den här kryssningen har andra behov än andra kryssningar under året.

Det finns säkert många fler orsaker om man funderar en liten stund och inte bara skriver rakt ur hjärtat som jag alltid gör här på bloggen.

Du som vill veta mer går in på Siljas hemsidaoch söker under Specialkryssningar. LCHF-kryssning med Kolhydrater iFokus. Avresa 20 februari till Åbo från Värtahamnen.

Anmäl per telefon och uppge koden ”kolhydrater” för att komma med i vår grupp.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”9:e LCHF-kryssningen 2016

Kommentarer inaktiverade.