Fyra månader senare

Nu har det gått fyra månader sen jag senast skrev ett inlägg. Det är många som hört av sig och undrat vart jag tagit vägen. Jag har inte haft någon inspiration alls att skriva. Jag har nämnt tidigare att bloggen inte får bli ytterligare ett arbete att sköta och när jag märker att mina tankar bara rör sig kring kommande blogginlägg är det dags att dra i bromsen.

Jag har mycket att skriva om som vanligt men vet inte i vilken ände jag skall börja. Jag vet inte heller hur jag skall angripa skrivandet eftersom mycket av det som finns att skriva om inte är färdigbearbetat ännu.

Jag höll en föreläsning i Säffle i somras som blev väldigt uppskattad bl a att för att jag tog upp frågor som vi inte pratar om så ofta. Det handlade om ”När livet krånglar”. Det var flera som hörde av sig på plats och ännu fler sen jag kom hem.

När livet krånglar

Från – ”När livet krånglar”

Det är märkligt att det skall vara så svårt att uttrycka sig och kommunicera när livet INTE fungerar som man vill trots att det förmodligen  händer oss alla någon gång i livet

Jag har för avsikt att skriva mer om det här på bloggen, men jag vet inte riktigt hur ännu. Eftersom jag genom mitt engagemang inom LCHF-rörelsen valt att vara en offentlig person och dessutom valt att dela med mig av det jag personligen funderar över både i föreläsningar och här på bloggen så kommer det att komma fler inlägg framöver, men jag vågar inte lova när ännu för jag måste fundera över hur jag ska lägga upp det för att det skall bli bra. Det är en balansgång mellan vad som är privat och vad jag kan dela med mig av.

 

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Fyra månader senare

  1. Jag både hörde och såg dig i Säffle. Det är alltid kul att läsa lite på bloggen då och då, det finns ju en hel del man kan bläddra i. Allt måste ju inte vara sprillans nytt. Nu ska jag leta upp det där om stekpannor.

    🙂

    • Tack för det! Jag ska ses om jag får till någon bra rutin så det bara känns roligt och inte som ett extra arbete. Just nu känns det lite vingligt eftersom det kommit en massa uppdateringar av verktyget jag inte kan hantera ännu sen sist jag skrev

Kommentarer inaktiverade.