Jubileum

Under min frånvaro har den här bloggen hunnit fylla 3 år. Det var i slutet av juli 2012 jag började skriva ”från egen scen”. Det känns länge sen men samtidigt minns jag så tydligt hur roligt det var i början att komma in i den här s.k bloggvärlden som faktiskt är lite speciell. Mycket handlar om siffror och att skriva för att få bra statistik och komma in på olika listor. Jag har ju hävdat att jag inte tänker på sånt utan hellre skriver när jag verkligen har något att skriva om.

Nu när jag väl är här igen så kan jag faktiskt komma på en del orsaker till att jag inte skrivit på länge. Det kom en uppdatering i våras av bloggverktyget WordPress som förstörde min bloggstatistik (Jetpack). Den slutade fungera helt.

Även om jag säger att jag inte skriver för statistiken så är det roligt att följa den när jag väl skriver. Då ser man verkligen att man inte skriver rakt ut i luften och att det är riktiga läsare som finns där ute även om de inte ger sig tillkänna i kommentarerna. Jag ser också hur många det faktiskt är som kikar in dagligen även om jag inte skriver. Det är stimulerande även om det också sätter press på såna som mig att känna att jag borde skriva mer för att inte göra dem besvikna.

Just idag tog jag tag i problemet och lyckades installera om det tillägg (Jetpack) jag brukar använda för statistiken och eftersom jag är siffernörd är det kul att se att de gamla siffrorna faktiskt finns kvar – även om det är ett stort uppehåll i staplarna sen kraschen i början av sommaren.

Senaste inlägget i april och sen dalar det ut tills Jetpack Kraschade och det blev TOMT

Senaste inlägget i april och sen dalar det ut tills Jetpack Kraschade och det blev TOMT

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Jubileum

  1. Vilken bokstavskombination är det? ??? Nej skojar! Allt utanför det som anses normalt brukar vi i min bekantskapskrets skoja om bokstavskombinationer ??

    En av anledningarna till att jag inte börjat skriva blogg är just det här bla för jag skulle bli så sjukt besviken om jag inte såg att läsarsiffrorna ökar hela tiden och bloggen skulle till sist äta upp mig både fysiskt och psykiskt.

    Du är som jag sagt tidigare beundransvärd och jag blir så märkvärdigt mallig då någon nämner dig i LCHF sammanhang och jag stolt kan säga att vi känt och följt varandra sedan 2004. När jag berättar om majlsajten, vad vi åt, vad vi diskuterade osv så blir de så fascinerade över hur enkelsidigt vi åt, men egentligen är strikt LCHF samma sak i dag ? Men jag tror att alla ser dessa färggranna fina recepten som florerar runt med snygga upplägg som LCHF och tycker då jag berättar hur det var i början att det låter som en väldigt stor skilnad ????

    Ha det gott vännen, fortsätt skriv dina tankar för jag älskar att läsa dem och de berör! Kram ?

    • Tack Cina. För mig stämmer mycket av det du skriver, min mat är lika enkel nu som då. Jag har aldrig hamnat i den LCHF som veckotidningarna marknadsför. Ja åren går och lite klokare blir vi.

Kommentarer inaktiverade.