Startkablar

Vi är nog många som behöver lite starthjälp för att komma igång efter den varma sommarens utsvävningar. Själv har jag ätit glass två gånger och det är ingen katastrof anser många, men om jag säger att jag egentligen inte ens tycker om glass så förstår ni att det är märkvärdigt för mig.

Lite starthjälp

Lite starthjälp

Jag har rotat igenom bloggen och hittat några texter som gav mig själv inspiration. Därför tänkte jag dela länkarna till er så ni slipper söka.

Fettkaffeskola

För ett tag sen insåg jag att när något får vingar på internet, uppfinns en massa regler längs vägen om hur saker ska vara. Så var inte tanken när jag införde fettkaffet i Sverige sommaren 2012. Tvärtom var och en testar vad som passar bäst. Det budskapet gick inte fram utan man kunde efter ett tag läsa diverse recept på hur det skulle vara och sen kommentarer om hur äckligt det var med salt och jobbigt för magen med för mycket kokosfett osv.

Därför skrev jag Fettkaffeskolan. En text som klart och tydligt skall visa hur man gör när man själv testar att dricka LCHF-kaffe första gången. Det kanske är dags att sprida den texten igen?

LCHF-kaffet mixat med Magic Bullet

LCHF-kaffet mixat med Magic Bullet

 Ketopower

Just nu är vi tre i familjen som gör vad vi kan för att blåsa rött i Ketonixen. Sonen klarar sig helt klart bäst och leder med hästlängder över oss gamlingar. Det fick mig att söka efter en text jag skrev som handlar om hur det känns och varför det är så eftersträvansvärt att verkligen vara i ketos. En påminnelse jag behövde just nu som inspiration. Inlägget finns här.

Ketonix skall lysa med fast blått sken innan man börjar blåsa

Ketonix skall lysa med fast blått sken innan man börjar blåsa

Tack för att du läste, välkommen tillbaka