Litteraturtips – dag 5

Någonstans i tiden medan jag testade periodisk fasta hörde jag talas om dr Rangan Chatterjee (namnet man minns) och jag har läst hans bok Hälsobalansen.

Han är inte en läkare som förordar den lågkolhydratkost jag äter till alla sina patienter men han förordar gluten- och mejerifritt för den som av metabola skäl behöver det. Han skriver också om att AVNORMALISERA SOCKER och beklagar sig över att det är nästan omöjligt att handla utan socker när det till och med finns tillsatt i kyckling om man inte avstår genom att läsa innehållsförteckningen noga.

Därför minns jag att han fick mina sympatier. Det finns många Youtubeklipp med honom men utan översättning.

Gissa då min förtjusning när han dök upp både på Skavlan igår kväll och i en intervju med Jenny i Nyhetsmorgon på TV4 idag. Jag såg trailers i nyhetsflödet och har sett båda inslagen.

Rekommenderas varmt

Jag visste inte att det finns en ny bok av honom om stress. Den ska jag läsa.

Koppling till min Borreliakur?

Ingen alls. Det är bara jag som för ovanlighetens skull skriver om något dagsaktuellt jag gillar för att fler ska upptäcka.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka