Replik på: Älskade blodketoner

Nu har Martina Johansson, min levande uppslagsbok svarat på blogginlägget jag skrev igår. Hon förstärkte rubriken till blodketoner och det stämmer. Det är dem jag älskar.

Jag känner mig väldigt priviligierad med så bra support som kan bekräfta det jag både förstår och inte förstår. Ingen kan kritisera något jag själv upplevt och berättar på bloggen, men jag förstår inte alltid varför det händer och vill inte ge mig in på att försöka förklara för andra heller. Min teoretiska kompetens räcker inte och då är det skönt att ha Martina som bollplank. Min energi räcker inte alltid till att skriva långa blogginlägg och bolla med Martina som jag gjorde med Älskade ketoner det går fortare att skicka ett sms, men då går ju ni läsare misste om hela dialogen som kan vara givande även för er. Just nu är jag i ett FLOW av näringsketos och då är det svårt att inte dela med sig, när det är något jag brinner för.

Martina bloggar mer än jag gör och blir glad för uppslag, så nu skrev hon ett blogginlägg som replik på frågorna jag ställde igår. Jag blir helt exalterad av hennes förmåga att med ord kunna beskriva och bekräfta det jag så tydligt känner, men inte kan förklara.


Maggan frågar i sitt inlägg hur hon kan uppleva så stor skillnad på samma fenomen – ketos. Hur kan det spela roll om man “svälter” sig in i ketos respektive äter sig in i ketos?

Svaret är att en ketoadapterad kropp som använder blodketoner effektivt inte svälter det minsta, utan har ett stabilt flöde av fantastisk liten energimolekyl med organskyddande egenskaper!


Så enkelt och lättfattligt är det. Gå in och läs hela Martinas blogginlägg så får ni veta betydligt mer än det jag frågade om. Sån är Martina ❤️??

I maj 2019 besökte Martina och jag Ralf Sundberg i Spanien

#svältketos och #näringsketos blir nya hashtags att följa

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Replik på: Älskade blodketoner

  1. Ni är superbegripliga. Gillar jätemkt när ni publicerar er dialog. Blir än mer belysande då. O jag känner igen mig i dina inlägg om svält- o näringsketos. Det stämmer på mig också. Men när jag sover för lite störs ketosen – men det är ju en annan aspekt. Min ketos är mkt stresskänslig.

  2. Du och Martina är mina gurus. Tack för att ni finns och skriver på ett lättfattligt sätt så att även jag kan hänga med!

Kommentarer inaktiverade.