Ketonix 2015 – del 2

Jag gillar siffror och grafer. Därför är jag särskilt glad över att Ketonix 2015 med USB-sladd går att ansluta till datorn som sen genom ett särskilt program sparar värdet man får vid blåsning i en fullt läsbar datafil. Jag får en färg och en mätsiffra, istället för blinkningarna. Normalt räcker färgerna med blinkningar bra för mig, men när jag som nu är inne i en period där jag verkligen följer upp mina ketonvärden är siffror väldigt bra och framförallt att mina mätvärden sparas så att jag slipper anteckna eller komma ihåg hur det var. Alla instruktioner om hur man gör det där finns på en Youtubefilm. Filen som lagrar allt data är läsbar så jag kan kopiera från den till mitt Excel-ark.

ketonix-65

Dagens värde mer mer än väl godkänt

Jag ligger väldigt nära det gula, och för den som vill jämföra med blodvärden så var blodvärdet nyss 3,1. Enligt tabeller jag sett skulle 3,1 i blod motsvara början på gult, men så noga är den inte och det spelar ingen som helst roll. Jag bryr mig bara om trender.

Optimal näringsmässig ketos

Optimal näringsmässig ketos

Jag vill återigen visa jämförelsen med de andra Ketonix-modellerna, i Ketonix 2015 räcker det alltså utmärkt att blåsa grönt. Hade det här varit den första ”Standard” så hade jag blåst rött, i den går gränsen vid 55. Med Ketonixen inställt på Sport hade jag blåst gult med god marginal. Intervallet för gult börjar på 50.Ketonix-inställningar

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka