Tre år senare

Jag sökte efter ett gammalt inlägg jag vet att jag skrivit för att kontrollera en sak och under tiden hittade jag ett annat inlägg som var rätt roligt att läsa. När jag läste den långa listan med hälsovinster fick jag många Flashbacks om hur dålig jag faktiskt varit och det är ändå inte så länge sen. Under de här tre åren har jag nog hunnit bli ännu lite bättre även om jag fortfarande har en del jag kämpar med.

Länken till det gamla inlägget är här och som jämförelse till de bilderna kan jag ju bjuda på en färsk bild av en gråhårig tant som fyller 60 år om en månad.
(Tack Jenny för bilden)
jag

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Tre år senare

 1. Hej, tack för en intressant blogg! Vad anser du om andra dieter än LCHF, tex The China Study som förespråkar en plantbaserad diet med mycket frukt, grönsaker, bönor, rotsaker och icke-raffinerade spannmål? Enligt The China Study så bör man undvika animaliska proteinkällor, mjölkprodukter, ägg, oljor samt raffinerade produkter. Med vänliga hälsningar, Sofie

  • Hej,
   Jag är absolut ingen expert på the China Study, men jag har lyssnat till seriösa forskare/föreläsare som avfärdar den helt.
   Jag har varit på två Karibien-Low-Carb-kryssningar och lyssnat till Chris Masterjohn och Denise Minger, de avfärdar den studien helt och du kan läsa varför här
   http://www.westonaprice.org/blogs/cmasterjohn/denise-minger-refutes-the-china-study-once-and-for-all/ du kan googla på deras namn så får du veta mer om hur torrt de båda har på fötterna.
   För mig personligen är LCHF ingen definitiv diet som någon tagit fram till mig. Tvärtom är det ett ständigt sökande efter vad som passar mig bäst och när jag läser om China Study innehåller den mycket som jag helt enkelt får ont i magen av.

 2. Jag skrev 😉 och jag lite före men iom att jag la in en sån där färdig smajlis så …!

Kommentarer är stängda.