Magstarkt är här

image

 

I senaste numret av LCHF-magasinet (nr 4/2014) skrev Martina en krönika under rubriken ”Glöm kaloritänket… nästan allt handlar om hormoner” efter en dialog mellan oss över internet. Eftersom Martina är en tusenkonstnär skrev hon samtidigt på den här boken och jag fick vara med på ett hörn genom att ställa frågor jag gärna vill ha besvarade. Nu är boken i min hand och det känns oerhört spännande att läsa klart.
Stängt för underhåll skulle bloggrubriken kunna vara idag. Boken kom igår och då släpper jag allt tills den är utläst.

Jag har redan läst en bra bit och kan konstatera Martina du kloka kvinna har gjort det igen. Det är mycket jag inte begriper till fullo, men med din varsamma handledning kan jag förstå sammanhangen och det räcker långt.

Jag återkommer när jag läst hela, men jag vill redan nu tacka dig Martina för dedikationen som gör mig väldigt rörd! Det betyder så mycket för mig att ha dig som bollplank för mina funderingar och att då få den bekräftelsen om ömsesidigt intresse känns stort.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka