Såg ni fråga doktorn?

Jag stod med så lång haka att sonen reagerade. Ett långt uttalande om att man kan påverka sitt blodsocker med vad man äter. Det kanske inte är så bra med pannkakor och sylt. Man kanske ska ta något annat än muffins till kaffelatten.

Det kan man enkelt kolla med en blodsockermätare.

Undrens tid är ej förbi.

 

image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Såg ni fråga doktorn?

  1. Det var helt otroligt. Kors i taket!
    För några år sedan var det en man som ringde in till dem och hade samma helvetesproblem som jag haft hela livet. Att ständigt behöva stoppa i mig mat för att kunna fungera. När klockan var 11 på förmiddagen hade jag ätit 3! måltider. Hade alltid med mig bananer mm i handväskan. Fick jag inte mat så kunde jag inte koncentrera mig och hjärnan fungerade inte som den skulle. Dessutom blev ”stubinen så kort” så jag fick utbrott på folk och därmed ovänner. Vid 59 års ålder fann jag lösningen i LCHF efter att ha testat så otroligt många sakernunder flera år.

    Jag mejlade in till programmet och berättade att jag haft samma problem som mannen som ringt in och att jag funnit en lösning på problemet vilket radikalt hade underlättat mitt liv. Jag berättade inte får för dem att det handlade om LCHF utan skrev bara att det vore bra om de kunde vidarebefordra mina kontaktuppgifter till mannen. Men det hände ingenting. Synd att de inte vill hjälpa honom.

  2. Tyckte också att det var ett bra råd hon gav, de flesta verkar reta upp sig på att hon rekommenderade fullkornpasta/bröd istället för vanliga produkter, men det positiva var att hon sa att det är kolhydrater som höjer blodsockret och genom att mäta sockret ofta kan man se vilken mat man bör undvika ex pannkakor och sylt. Det tror jag kan medföra ett uppvaknande för många som har dålig koll på sitt socker.

Kommentarer inaktiverade.