D-vitaminer

Hur går det för er med D-vitaminerna?

Själv har jag tankat reality-D-vitaminer i solen på Kreta, men det tänker jag inte nöja mig med så jag har idag beställt en burk med 5000IE-kapslar att börja med redan nu.

Tänk att till och med myndigheterna nu äntligen bestämt att vi behöver mer D-vitamin än de alltid hävdat. Ett steg framåt att tacka för.

Jag gillar räkneexemplet där man räknar upp D-vitaminrekommendationerna till våra nyfödda till en vuxens vikt. Logiken blir – antingen D-vitaminförgiftar vi våra nyfödda eller så är rekommendationerna för vuxna satt för lågt. Bara att välja.

Holistic har förstått att vi behöver mer D-vitamin än de allmänna rekommendationerna.

Holistic har förstått att vi behöver mer D-vitamin än de allmänna rekommendationerna.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”D-vitaminer

  1. Tar alltid 5000 IE från september till april och resten av året 2500 IE om jag inte tillbringar mycket tid i solen. Nu när kollegorna faller som käglor i olika infektioner har jag ökat dosen till 7500. Ibland – om jag känner nån förkylning ”på gång” kan jag öka till 10 000 under några dagar till en vecka.

Kommentarer inaktiverade.