Test av kokosfett i LCHF-magasinet

Nu har tidningen kommit och det är fritt fram för mig att skriva om innehållet.

Jag har sällan skrattat så mycket på arbetstid som under det där kokosfettstestet. Ni som redan läst det vet att det är Sten Sture som skriver och han är omutlig, oavsett vad vi andra tycker så är det hans åsikter som gäller. Själv skrattade jag så att tårarna rann när jag låg i sängen med min iPad och försökte läsa korrekturet. Det slutade med att mitt hulkande väckte min man mitt i natten.

Läs mer

Ute ur bubblan

Ibland försvinner man in i en bubbla som upplevs viktigare än allt annat just då. I det här fallet var uppgiften att ta hand om barnbarnen så att dotter och måg fick ägna all koncentration på det väntade nytillskottet. Förra gången var lite dramatisk men slutade väl och övervakningen har därför varit minutiös den här veckan.

Läs mer

Välgörande kokosfett

Någonting jag fått vänja mig vid under åren är ett jag är periodare oavsett vad det gäller. Jag kan med stor entusiasm ta mig an något till en början lyckat projekt och under resans gång tänka att – yes – nu har jag funnit min väg och det här skall jag aldrig sluta med. Efter en tid har projektet helt fallit i glömska och ytterligare en period senare kan jag till och med ha glömt att jag någon gång genomfört det.

Läs mer

Egen majonnäs

Galleri

Yes Nu har jag gjort det, egen majonnäs. Plättlätt var det precis som ni sa. Jag återkommer med rapport om hur jag kommer att modifiera innan jag är nöjd. Majonnäs är lite kinkigt om det skall bli perfekt.

Broddväder

Galleri

Detta galleri innehåller 1 bild.

Nu är det verkligen vårkänsla ute. Solen skiner och det börjar åtminstone närma sig plusgrader på nätterna, ett krav för att all snö skall försvinna. I natt var det dock bakslag med – 5 grader och då tinar ingen snö. … Läs mer