Del 14 – Paus

Jag vet att ni är många som väntar på fortsättningen av den här romanen, men nu måste jag ta en paus, vet inte hur länge.

Jag behöver ta itu med vardagliga uppgifter, såsom väntande prenumeranter, momsredovisning och lite annat inte fullt lika roligt som att skriva.

Jag behöver också lite tid för att reflektera. Det kostar en smula energi att lätta på trycket, även om jag hittills upplever det positivt för min egen del. Att så många blir hjälpta till egna reflektioner inspirerar mig bara. Ni som ännu inte har gjort det kan ju börja följa kommentarstrådarna på Martinas blogg efter att hon börjat svara på mina frågor. Där finns mycket matnyttigt att läsa men också förståelse för hur uppdämt behovet att prata om sånt här är.

stoppKlicka bakåt
Del 1 – Mitt 2015
Del 2 – Första läkarbesöket
Del 3 – Sjukskriven
Del 4 – Dåtid
Del 5 – Citalopram
Del 6 – 50 %
Del 7 – Hög sänka
Del 8 – Upptrappning
Del 9 – Försäkringskassan
Del 10 – Depression
Del 11 – KBT
Del 12 – Ny medicin
Del 13 – Venlafaxin

Klicka framåt
Del 15 – Nya piller 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

5 svar på ”Del 14 – Paus

 1. Hej Magaretha. Jeg har netop hørt foredraget om ”din rejse” på kostdoktorns medlemssider. Du henviser til din blog og jeg tænkte at jeg ville gå herover og sige tak fordi du sætter ord på mange af de samme ting som jeg selv har oplevet. Jeg vil gøre som du siger, fortsætte og nok også begynde at registrere min vægt og analysere efterfølgende, hvad der er sket.

  Jeg håber du har det godt, og holder fast.

 2. Att formulera sig tar tid, och energi. Ibland behövs bade tiden och energin till annat. Jag vet, jag har också en blogg (om squaredans).
  Men jag är glad åt att få läsa dina inlägg, när du skriver.

 3. Kloka Margareta! Har läst dina kapitel med största respekt. Önskar dig allt gott och på återhörande när du så vill.
  Kram!
  Monika

 4. Det är en stor erövring att kunna lära sig att säga ”stopp” och ”nej” när det behövs.
  Mycket bättre än att bli överkörd av måsten och tidspress.
  Heja heja Margareta, ta den paus du behöver, jag kan vänta!

Kommentarer är stängda.