SEMESTER

Ska man blogga eller ta ledigt från allt? Finns det ens något intresse att läsa en blogg under semestertider?

Det verkar som att vad som helst kan hända när som helst.

Idag träffade jag några trevliga släktingar jag sorgligt nog inte träffar så ofta. Innan det alltför korta mötet var över hade vi konstaterat att de köpt ett nummer av LCHF-magasinet och upptäckt att jag fanns med som utgivare. Vi pratade lite LCHF och kom fram till att frukost är det som skiljer sig mest.

Vad äter man till frukost?

Ge gärna min ”kusinsvåger” lite tips så att han kommer igång.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”SEMESTER

  1. Ja, jag läser under semestern. Underbart att hitta många olästa inlägg från dig – alltid lika intressant.
    Frukost: ägg i alla former. Bacon/fläsk ibland. ”Mat”-rester. Inte så mkt grönsaker på morgonen utan fokus protein m mkt hög fettprocent. Fast gärna gurka o citronvatten först. Känns utrensande. Rökt makrill. Undviker felsteg på morgonen – då blir följdfelen för många.
    En specialrätt som jag ofta har i kylen för cravings är kokosgrädde m gurkmeja, ingefära o citron. Tar lite tid att göra men räddar mig ofta senare under dagen om jag är hungrig: 1 paket eldorados creamy kokosgrädde: färsk gurkmeja o färsk ingefära finriven ca 2 matskedar vardera. Citronsaft från ca halv citron. Ibland äved det rivna skalet. Blir gott – o inte så starkt som ingefära annars kan bli.

  2. Jeg læser også dine indlæg endda meget gerne. Men jeg forstår også at du har behov for semester. Jeg vil så bare glæde mig til du er tilbage.

  3. Jo, jag läser dina inlägg! Men ta du semester för det är du värd, och så kommer du sen med nya och intressanta inlägg! Ha en skön sommar!

  4. Medium kokta varma ägg med smör och salt. Så många att man blir mätt.
    Vilken underbar bild. Får nostalgilängtan.

Kommentarer inaktiverade.