Fettkaffe på Espresso House?

Ja det vore väl en önskedröm.

Nu är det en verklighet åtminstone i en enda coffee shop. Den där min egen dotter jobbar. Jag tog helt enkelt med mig en burk kokosfett till henne och bad henne göra en fettkaffe enligt alla de knep en Masterbarista kan. Det blev helt fantastiskt gott.

Om ni besöker Espresso House på Mall of Scandinavia, fråga efter Linnea Lundström, hälsa från mig och be om en äkta Kokoslatte. Då får ni en kopp med gott fettkaffe med äkta kokosfett skummat på bästa baristavis.

Jag blev oerhört förtjust och kommer att besöka henne ofta 🙂

Världens första fettkaffe tillverkad på Espresso House i Mall of Scandinavia, Solna

Världens första fettkaffe tillverkad på Espresso House i Mall of Scandinavia, Solna. Blir den lanserad på riktigt blir namnet förmodligen Kokoslatte.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

5 svar på ”Fettkaffe på Espresso House?

  1. Pingback: Det fungerar | Vägen till 65

  2. Jättebra tips. Tänk om flera Expresso House kunde fixa fettkaffe då minskar säkert risken att ta något kaffebröd till.

  3. Ser gott ut, om man som jag tänker mig te istället. Visst skulle hon kunna göra samma sak med te som bas?
    Härligt med dina positiva nyheter. Man liksom piggnar till och tänker att nu tog klokheten ett steg till framåt!

Kommentarer inaktiverade.