Fortfarande snuvig

Jag är sen snart en vecka hemma från en härlig USA-resa. Den gav mersmak på många sätt och det finns förmodligen anledning att återkomma många gånger.

Det är ingen nyhet att jag inte är vän av luftkonditioneringsanläggningar, de torkar ut mina slemhinnor och jag blir irriterad och ofta förkyld. Går de att stänga av gör jag det och blir det för varmt står jag antingen ut, eller så kör jag tills det är sovdags.

När de inte går att stänga av eller när andra styr när de ska köras då drabbas jag i princip alltid av förkylning, så även denna gång. Det som dessutom hände den här gången var att många andra i Low Carb-gruppen ombord på kryssningsfartyget blev efterhand förkylda, flera med feber, så någonting spred sig och drabbade sista dygnet ombord även mig. Jag har inte hämtat mig helt ännu och orkar inte sitta så länge framför dator/bildskärm som jag skulle önska. Den ork jag har måste jag prioritera till att komma ikapp nästan tre veckors frånvaro från LCHF-magasinet.

Jag återkommer så fort det passar.

till_havs

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”Fortfarande snuvig

    • Hemma äter jag sällan citronsyra, men när andra serverar maten är det svårt att undvika

Kommentarer inaktiverade.