Hemma från LCHF-kryssningen 2016

image

Nu är jag hemma efter årets LCHF-kryssning med LCHF-magasinet till Åbo.

Jag är trött på ett skönt sätt och väldigt nöjd. Det har gått bra med allt praktiskt och jag hade ett väldigt bra stöd av mitt eget lilla team. Vi fick utöver allt annat under kryssningen, under lördagkvällens mingel fira min yngsta dotter Linneas förlovning med sin Niklas. En mycket kär och lycklig händelse som gläder oss alla.

Under hela resan, men mest under söndagen hann jag träffa och prata lite med många av er läsare och det är alltid lika trevligt. Jag önskar bara att det fanns mer tid. Det är så roligt när ni kommer fram och hälsar och jag får ansikten.

Nu ser vi fram emot nästa år, 10-årsjubileet.

Det finns flera hashtags att följa för er som vill se mer bilder från sociala medier. Vi försökte introducera den kortare #LCHFkryssning2016, men även #lchfkryssningen2016 och andra förekommer.

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

11 svar på ”Hemma från LCHF-kryssningen 2016

 1. Margareta o Karin! Tack så mycket för en kul och välorganiserad kryssning. Detta var min tredje. Ser fram emot nästa.

 2. Det gläder mig storligen att min idé om en kryssning har utvecklats till detta storslagna arrangemang. Idéen fick jag efter att ha läst Jimmy Moores förslag om en kryssning i Karibien våren 2008.
  Den pågår också fortfarande men efter vad jag läst med färre deltagare, fler dagar och högre pris.
  Skulle vara intressant att få förmedla mina insikter om LCHF-påverkan på diabetes typ 2 efter 10 år. Jag benämner mig numera diabetiker typ 0. Uttrycket har spritt sig runt världen.
  Jag vet att bara i Sverige är vi riktigt många diabetiker typ 0 som har fått nya liv och hälsofördelar som ingen kunde förutse.
  Maj Lis Hellander skulle nog få svårt att kalla våra historier anekdotiska om vi samlade dem på samma ställe och bad henne bemöta dem.
  bästa hälsningar till er alla
  Helena Hesselmark – Kitabu

 3. Utomordentligt trevlig kryssning.. Längtar redan efter 2017. Kanske Helsingfors 48timmar så det blir ännu mer mingel…och ännu fler och intressanta föreläsningar. Jag skulle vilja höra mer om probiotika och tarmens funktioner för välmående och hälsa.
  Buffén i år va riktigt bra!
  På återseende… Jättebra jobbat!

  • Tack för det, Silja har alltmer börjat först vad vi avstår ifrån. Ingen idé med stora potatiskastrullen.
   Probiotika och tarmfunktion är väldigt intressant. Kämpar själv med hög sänka utan att veta varför.

 4. Tack för en mycket trevlig och intressant kryssning!
  Det var också roligt att få möta vännerna från Rhodosresan.
  Kram
  Elisabet och Leif

 5. Ni ska vara stolta över att ha skapat troligen den bästa kryssningen hitintills, riktigt riktigt bra komponerat och att ta med Nisse Simonsson var ju kronan på verket! Kul också att Paleo-folket får vara med, de besittter viktiga kunskaper för de som inte återvinner hälsan enbart med LCHF utan har svårare autoimmuna problem. Bra också med uppdelningen på slutet för de som vill ”veta mer” respektive de som vill ha inspiration för för viktnedgång. Nu saknas nog bara en riktigt bra introföreläsning för de många nybörjare som dyker upp så de kan tillgodogöra sig övriga föreläsningar ännu bättre! 😉

  • Tack Fredrik, de kändes bra även om det finns en del att finslipa på eller maskineri att smörja så det flyter smidigt. Det är stor skillnad med 600 som ska gå på toa i pausen ? Vi suger åt oss och kämpar vidare mot 10-årsjubileet.

Kommentarer är stängda.