LCHF-kryssningen 2016

Nu är det snart dags att samlas i Siljaterminalen för att gå ombord på årets LCHF-kryssning på Silja Galaxy för 9.e året i rad.

Silja Galaxy

Silja Galaxy

De första åren var trevande, men vi förstod att det här är ett uppskattat event som kommit för att stanna. Nästa år är det 10-årsjubileum. Värt att fira.

blommor

Vi vet inte hur många som skulle följt med i år om vi inte behövt sätta en maxgräns. Den här båten har sina begränsningar.

Buffetmatsalen där vi äter första kvällens middag är begränsad till 500 personer och Starlight den stora nöjeslokalen med läktare rymmer inte så många fler än 600 om alla både ska se och höra ordentligt. Under söndagseftermiddagen behöver vi dela på oss för att lokalen skall användas till annat. Då får hälften gå till Konferensen och andra hälften till Moonlight efter det val man gör själv.

2016badge

Nytt för i år blir att programmet är tryckt på ett litet passerkort att bära i ett band runt halsen som inträdesbiljett till föreläsningarna. Det får man vid incheckningen i terminalen.

rollup

Nya är också våra rollups som kommer att visa var vi  är. Ta en selfie och sprid på sociala medier under pausen, är tanken. Det blir kul att se om vi får se dem på bilder framöver.

Jag fick idén när jag sökte bilder på Galaxys lokal Starlight när jag ville se hur de löst dansgolvet under föreläsningarna. Det var inget jag mindes sen förra året. Då hittade jag en bild och kunde genast identifiera att den var från Expressens hälsoresa och inte vår LCHF-kryssning, trots att jag tror det var Andreas ”kostdoktorn” Eenfeldt som föreläste.

Stort tack Linnea, min älskade dotter, som designat rollupen åt mamma 🙂

expressen_galaxy

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

9 svar på ”LCHF-kryssningen 2016

 1. Vi ses i år igen min vän, kanske vi hinner prata lite då också lr så får vi bara ge varandra en liten kram i förbifarten som vanligt! ??

 2. På Instagram får vi väl ha en hashtagg för året 😀 Så hittar vi bilderna även om vi inte är ”kompisar” på Insta.
  Kanske #LCHFkryssning2106 skulle kunna passa?

  • Det som är svårt med hashtaggar är vem som börjar först. Om du börjar redan nu och sprider bland dina vänner så kanske ditt förslag vinner.
   Jag tycker den är bra. Svårt att göra kortare än #LCHFkryssning2016. Vi kör på det.

 3. Hej!
  Hur vet man vilken sittning man har på buffén? Eller är det först till kvarn? ?

  • Om du bokade bland de 500 första fick du buffetbiljett, annars restaurangbiljett. Det står på biljetten du får när du checkat in i terminalen om du inte har det i någon bekräftelse.

    • Det finns även andra sittningen buffet för den som inte vill äta på tex Grill, men då är det blandat med övriga kryssningsgäster

Kommentarer är stängda.