På resande fot

Efter en lång varm höst kom vintern. Först ingen snö, bara kallt (-15). Sen kom snön. Idag kom en hel del på kort tid. Då kändes det skönt att veta att den här natten bor vi på Arlanda för att klara en flygavgång 06:05. Nu är vi alltså på resande fot igen. Livet vid 60 är verkligen fritt jämfört med småbarnstiden. Ingen försörjningsplikt, istället möjlighet att hugga en ”billig” resa när tillfälle ges.

Sonen och jag hjälper varandra med passning av husdjur. Han får passa mina fyra katter som kompensation för att jag vid behov passar hans 7 små hästar. Rättvist, eller hur? Min man har precis fyllt 60 år och vi firar honom genom att resa till Gran Canaria och återse den härliga platsen vi hittade i våras.

Planen är vila, sol, bad och lite förströelse. Inga stora äventyr den här gången. Vi längtar nog lika mycket efter att få gå till dukade bord och bara bli serverade. Det är ingen av oss som orkar ta ansvar för bra mathållning hemma  just nu. Vi behöver ladda batterierna och förhoppningsvis komma hem med ny inspiration.

Min ambition är som vanligt att följa min vanliga nivå när det gäller matintag, men med större regelbundenhet och definitivt med större variation. Vi kommer kanske, om bredbandet tillåter, passa på att förkovra oss lite genom att ta tiden och höra sådana föredrag vi inte hunnit med ännu. Det är en hel del jag vill ta mig igenom.

Om lusten finns och tiden stämmer kommer jag dessutom att använda ledigheten till att skriva lite mer om hur mitt 2015 var.

Vintern kom även det här året.

Vintern kom även det här året.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”På resande fot

  1. Hoppas ni får det bra. Att ladda batterierna på Gran Canaria är inte svårt. Det är nog världens bästa plats. Själva åker vi ner i slutet av mars.

    • Vårt allra första besök på Gran Canaria var i mars 2015. Enligt ortsbefolkningen var det ovanligt kallt då och vi tyckte det var toppen. Mycket bättre i verkligheten än alla prognoser. Det växlar fort. Vi ser fram emot att komma tillbaka. Vart åker ni?

Kommentarer inaktiverade.