På väg

Nu är mina föreläsningsförberedelser för Rhodos i stort sett avslutade. Jag har lämnat datorn för ärenden, packning och annat som ska fixas. Planet går tidigt i morgon bitti.

Den strida strömmen av inlägg de senaste dagarna kommer att avta nu, jag hade många på lager och det var lätt gjort när jag tillbringade så stor del av tiden sittande vid en riktig dator istället för vid min iPad.

En sista titt på väderleksrapporten gör att jag kan lägga halva den planerade packningen åt sidan. Det känns skönt. Jag gillar att resa lätt.

Det är en utmaning i flexibilitet att från tekniskt avancerade föreläsningssalar övergå till formen ”samtalsgrupp utomhus under väldoftande medelhavsträd” och det känns både utmanande, spännande och avkopplande samtidigt. Jag har därför en tjock bunt papper med mig att dela ut, för jag tror på att med egna ögon SE vissa samband. Åtminstone behöver jag det själv för att minnas bättre. Det utrymmet i resväskan kan ju fyllas med annat kul på hemvägen.

image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”På väg

  1. Önskar dig en riktig skön avkoppling och mycket energi till den värdefulla uppdraget du har på Rhodos.
    Kova

Kommentarer inaktiverade.