En LCHF-vecka på Rhodos

På söndag flyger jag till Rhodos för att hjälpa till med en LCHF-vecka arrangerad på Villa Panagos av Ann-Sofi Sydholm. Jag ska vikariera för Annika Dahlqvist som fått förhinder.

LCHF_Rhodos

Det känns både pirrigt och spännande. Pirrigt för att det känns ansvarsfyllt att komma som ersättare för en sån legend som Annika, men spännande eftersom jag faktiskt tror att  jag har en hel del att dela med mig av. Jag har med råge passerat 10 år som väldigt aktiv LCHF-are. Det är inte många gånger eller några långa perioder som jag avvikit från kosten och när jag gjort det har det gett mig nyttiga erfarenheter om varför jag avvikit och vad som händer när jag gör det.

LCHF-veckan pågår från söndag till söndag med föreläsningar måndag till lördag ch jag uppfattar mig själv som samtalsledare med målsättningen att alla deltagare ska få komma till tals och att vi tillsammans under veckan skall hitta fram till en individuellt anpassad kost för var och en som vill. Det är 22 deltagare förutom jag själv.

Mitt mål för den här veckan är att genom föreläsningar och samtal hjälpa deltagarna att hitta en personlig variant som passar både till vardag och fest.

Dagarna fram till avresa kommer jag att ha fullt upp med förberedelser och packning, men jag ska försöka titta till bloggen ändå.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”En LCHF-vecka på Rhodos

  1. Lycka till och ha det så skönt. Du kommer att bli en uppskattad samtalsledare är jag säker på.

  2. Det blir säkert inspirerande för alla.
    Som en av dem som tittat in på bloggen nästan varje dag under Dina ”sabbatsmånader” blev jag barnsligt glad att finna inte ett, men ett halvt dussin inlägg!!! Hoppas Du fortsätter att orka med bloggandet, vi är många som uppskattar Dig just för att det Du delar med dig är litet annorlunda och individuellt.
    Ha det skönt i solen!

Kommentarer är stängda.