Rott iland

Ja då har vi rott iland den 8:e kryssningen utan större missöden. Den största hittills med 600 svenska deltagare och därtill några finnar som kliver på i Åbo och vänder tillbaka när vi kliver av. Till detta kommer alla talare, vi själva och anhöriga. Tillsammans ca 650 personer.

Nytt för i år och helt otroligt fantastiskt bra för oss arrangörer var att Silja ställde personal till förfogande som följde med bara för oss och hjälpte till med gåvopåsarna och allt möjligt annat praktiskt. Det kändes fantastiskt att få sådant stöd, den gåvan tar vi gärna emot fler gånger.

Vår monter med LCHF-magasinet fanns som vanligt på plats och i år testade vi att ta med fler nummer av gamla tidningar (2011-2012) som vi delade ut gratis i PR-syfte. Förra året la vi nr 2011-1  i påsarna. I år la vi ingen i påsarna utan lät intresserade komma till montern och hämta. Det blev väldigt populärt och inte en tidning behövde vi ta hem, de gick åt allihop. Tanken är att man ska kunna ge bort dem till de man tycker behöver. Kanske lämna hos frissan, tandläkaren eller varför inte i väntrummet hos doktorn?

Du som missade gratisnumren kan få några om du börjar prenumerera. Skicka ett mail till mig på pren@lchfmagasinet.se och säg att du var med på kryssningen så svarar jag med ett bra erbjudande.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Rott iland

  1. Hej Margareta Tack för en jättefin helg …Ni gör ett kanonbra jobb .. Jag han inte med att få några tidningar, men skulle gärna vilja ha för att dela ut ex som du säger hos frissan på min hälsokostbutik .Jag tar emot vad jag får. Tack på förhand Skicka till AnnSofi Bengtsson Rudsvägen 22 B 65463 Karlstad

    • Hej Ann-Sofi! Du ska få några tidningar att dela ut i sommar när vi kommer. Tanken med det här erbjudandet var att när jag ändå skickar till nya prenumeranter kan jag mot en låg extrakostnad posta några till.

Kommentarer är stängda.