Äntligen

Tillbaka i komfortzonen

Tillbaka i komfortzonen

Ända sen i höstas har jag inte mätt mina blodketoner. Det har varit allt från strul med maten (ingen idé), strul med mätaren och slut på stickor.

Nu är jag igång igen även om tekniken strular fortfarande.
Gamla mätaren och därmed inget datum lagrat. Jag gillar det som sköts automatiskt.

Jag har mätt i urin under tiden med tillräckligt utslag, men precis som när jag började mäta i blod 2012 har ketonerna, när jag väl lyckats mäta lyst med sin frånvaro dvs ketoner i urinen är ingen garanti för mig.

Igår hade jag äntligen 0,9 och idag 1,8. Wow vilken skillnad det är i kroppen. Nu känner jag mig hemma igen.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

12 svar på ”Äntligen

  1. Jag har FreeStyle Precision som du visar på bilden – var köper man nya teststickor? Köpte i Norge förra gången så jag har ingen koll…

  2. Om du testar Ketonix är jag väldigt intresserad av en recension, är lite stickfjompig så att blåsa i en tuta verkar bra mycket bättre än nålstick. Ha det så kul på kryssningen! Själv ska jag fara och hämta hem en valp då 🙂

  3. Härligt att du är tillbaka och snart in the flow.
    Ketonix är en svensk produkt så den borde vara enkel att beställa, skriv till ketonix@moose.se och be om mer info. 🙂

  4. Härligt att se att bloggen uppdateras igen, jag har varit lite orolig. Jag hoppas att du snart får flow igen, det krävs kanske lite jobb och disciplin, men sedan kommer det kanske av sig självt?

  5. Har du läst Kostdoktorns inlägg om att mäta ketonerna i utandningen? Är den manicken något för dig att testa?

    • Jag försökte beställa från USA redan när Jimmy Moore skrev om den, då gick det inte från Sverige. När det fixat fick jag ett mail och beställde, men än har inget hänt.

Kommentarer inaktiverade.