Globen here we come

Nu är vi installerade och första dagen har gått utmärkt. Min stegräknare avslöjar att jag gått 6 km i Globens katakomber idag och då kom jag dit efter lunch.

Det är så roligt att återvända år efter år. Många kära återseenden och massor av minnen och glada skratt.

Maten gick utmärkt. Sonen hade med sig hemlagat till hela gänget (Tack Anton) som även passade mamma. Jag övernattar hos äldsta dottern som bor nära och där fick jag kyckling och varm choklad med kokosfett och smör. Det sover man bra på.

Jag har inte några roliga bilder ännu, men i alla fall en på en av de våra när han fick börja sin Globenvistelse med en behövligt dusch.

Det gäller att bli fin innan det är dags att visa upp sig inför fullsatta läktare.

Det gäller att bli fin innan det är dags att visa upp sig inför fullsatta läktare.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Globen here we come

    • Absolut, jag var förbi och pratade med Leif Magnusson flera gånger. Han serverar toppenmat för LCHF-are oavsett det finns på menyn eller ej. Säg bara LCHF så fixar personalen.

  1. Kul att få höra hur det går till bakom kulisserna och det ska bli spännande att höra hur många steg det kan bli när du är där en hel dag! Fast nu har du en vagn att framföra, antar jag. (Med barnbarnet alltså;-P)

Kommentarer inaktiverade.