Framme i Agia Marina

Resan gick utmärkt även om vi är bortskämda med lite mer komfort än Ryan Air erbjuder. Vi ät och drack ingenting på den knappt fyra timmar långa flygresan. När vi väl landat kände jag att jag inte fått mitt LCHF-kaffe till frukost. Det var ok men ändå plats för lunch.

Vi gjorde det enkelt för oss och tog en taxi till vårt hotell Amalthia Beach Resort i Agia Marina. Mycket har hänt under de 14 år vi inte varit hit, men det mesta är sig likt. En underbar taxichaufför uppdaterade oss med de större infrastrukturella förändringarna, dvs bra kunskap.

Efter att vi fått vårt fina rum med både havsutsikt och direkt utgång till poolområdet rusade vi till hotellets beachrestaurang. Vi var hungriga! Då är det farligt att äta med ögonen och inte förnuftet.
Det fick bli en kycklingsallad (helt ok utan ändring) med en zatziki att dela på.

Nu sitter vi mätta och nöjda och planerar ett bad innan vi förser oss med det LCHF-kaffe vi aldrig tog oss tid till klockan 4 i morse.

20120925-132933.jpg

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Framme i Agia Marina

  1. Så härligt det låter!!!! Njut av den värme ni har för fär är grått och runt +9′. Höst med lite duggregn.
    Bra att ha LCHF kaffet i bakfickan:)
    Ha det allra bäst och känn ingen stress över att blogga eller inte blogga. ( Fast det är kul att läsa om hur ni har det!)

Kommentarer inaktiverade.