Klen flygplatsfrukost

Ett litet test att skriva blogginlägg från min Ipad-app, har bara testat det en gång innan och då fick jag springa till datorn efteråt och fixa till lite. Den möjligheten har jag inte nu.

Nu har äventyret börjat. Det mesta bra så här långt. Mina blogginlägg kommer att ha karaktären resedagbok, eftersom jag under resan även skriver för familjens räkning.
———
Vi lämnade hunden hos en god vän i lugn och ro igår eftermiddag och åkte sen ner mot Skavsta. På vägen stannade vi på ElGiganten och köpte resevattenkokaren vi blivit rekommenderade här på bloggen. Den ser verkligen toppen ut och vi är jättenöjda, blir säkert anledning att återkomma till den. Efter shoppingen checkade vi in på hotel Connect Skavsta innan vi ställde in bilen på långtidsparkeringen och var sen redo för en god middag bestående av biff med bearnaisesås och ett glas rödvin. Tillsammans med uruselt bredband blev det en bra sängfösare. De verkar ha spärrat ut 3G för att man skall köpa in sig på deras dyra bredband. Nåja, bra för nattsömnen även om det var irriterande att inte ens kunna ladda upp en bild från middagen.

Vi sitter sen 5.20 i frukostmatsalen och slappar med varsin kaffekopp i lugn och ro medan övriga passagerare yrar runt för att hinna allt. Vi fick tips på ett sånt ypperligt körscema när vi checkade in igår att vi bara fnittrar när vi inser hur smart hon var. Vi gick upp 4.30 (hur lätt som helst efter den middagen) och smet iväg och checkade in väskorna redan före 5 och var först i kön. Redan när vi var klara var kön till dörren, efter att en busslast anlänt. Då gick vi de 75 metrarna tillbaka till hotellet för att checka ut och äta frukost. Frukost var väl en överdrift. Skall man vara strikt fanns ingenting för oss att äta och LCHF-kaffet är redan incheckat :-). Maken skrattade och sa att det här blir ett test på hur länge vi klarar oss. Vi tog matfett och frågade efteråt vad det var -Lätta- så det fick ligga kvar. Resten petade vi i oss.

Just nu fungerar 3G utmärkt så jag testar med en frukostbild, vilket gör att jag ännu mer tror att de stör ut det kvällstid till förmån för det dyra WiFi man kan köpa som tillägg.

20120925-054205.jpg

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”Klen flygplatsfrukost

 1. Ja, det dàr problemet med Latta istàllet fòr riktigt smòr kommer ni ju tack och lov att slippa nàr ni làmnar Sveriges grànser! Ska bli kul att folja er resa (med fòrhoppningsvis mànga anvàndbara lchf-tips 🙂 ) — ònskar er kul tripp!

 2. Förutom ”frukosten” så var det en härligt start på semestern! Att slippa köa är hur skönt som helst! Vi funderar att göra på liknande sätt när vi åker från Arlanda och flyget lyfter redan kl 6.

  Det var en klen tallrik! Ägg borde dom ju åtminstone kunnat fixa! Nästa gång så får ni ta och ta med några kokta hemifrån samt en burk med smör.
  Tur att det inte är så långt att flyga. Däremot tar det väl sin tid innan ni kommer till hotellet. Hoppas att inte magarna knorrar för mycket.

  Ha det så skönt i värmen! Här är en riktig grådag idag och +8.

 3. Kunde ni inte ens få ett par ägg???
  Ha en trevlig semester, ska bli trevligt att följa er på resan!

Kommentarer inaktiverade.