Bloggresumé

Nu har jag bloggat en dryg månad och känner redan av hur det jag skriver drunknar i blogghavet. Att strukturera en blogg är inte lätt trots att det finns både etiketter och kategorier att tillgå.

Jag har valt att skapa en ny meny som heter Resumé av bloggen. Där finns sen en sida per månad med alla rubriker samt en resumé och i bästa fall en kommentar om varför jag skrev just det inlägget. Det går fortare att skumma igenom än att bläddra i kalender eller blogginlägg.

Kanske blir det någon annan form av register senare – tips mottages tacksamt.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

9 svar på ”Bloggresumé

  1. Margareta, du är en klippa! Som ”ordning och reda-Hitler” tackar jag och tar emot. 🙂

  2. Bra idé med arkiv. Inte druknar du nått hav, din blogg behövs!
    Liten idè/fundering eftersom jag även läser Tommys blogg och där kan man navigera från alla blogginlägg till andra delar av bloggen.

    • Du menar att högermarginalen finns kvar hela tiden. Det har jag saknat här. Jag har valt att bara vissa en del av blogginläggen med funktionen ”läs mer” för att få mer översikt eftersom en del inlägg blir väldigt långa.

  3. Bra bloggar drunknar inte… Jag tror att folk följer det man är intresserad av och om det då som här, är intressant för de med det specialintresset så följer de med. Arkiv tror jag på.. För de nya som vill läsa ikapp och för oss som letar nått de läste förra månaden eller så

  4. Ursmart! Ger en snabb överblick och lätt att hitta om man vill gå tillbaka för att läsa om igen. Speciellt bra nu när du har börjat få in så många inlägg.

    • Det finns möjlighet att ha traditionellt arkiv där man klickar på månader och får fram rubriker i högerkanten, men då kan jag inte göra egna kommentarer om inlägget. Kanske har jag både ock?

Kommentarer är stängda.