100% Cykelhjälm

Jag körde bil längs en cykelväg i rusningstrafik och noterade att cyklisterna tog sig fram snabbare än jag gjorde. Vad jag mer la märke till var att jag kunde räkna till ETT HUNDRA cyklister plus någon extra innan det kom en cyklande utan cykelhjälm. Visst är det fantastiskt att 100% är tillräckligt rädda om huvudet för att använda denna numer tydligen självklara skyddsutrustning.

Tänk den dagen 100% är intresserade av vad de stoppar i munnen. Jag har passerat flera matbutiker under inför-påskhandeln och jag blir illamående av all godisexponering i butikerna, men mest av att detta vansinniga godisätande är så normaliserat. Det är snarare vi icke-godisätare som anses onormala.

Glad Påsk önskar jag er, påskafton är över och jag klarade godisfrestelserna i år igen.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”100% Cykelhjälm

  1. Åh vilken fin bild!
    God fortsättning på det som är kvar på påskhelgen!

    Cyklar gör jag inte numer, men som gångtrafikant skulle man nog behöva hjälm då cyklister far fram med full fart på trottoaren. Ringklockor har dom inte!

Kommentarer inaktiverade.