Nytt nummer av LCHF-magasinet

Nu är nästa tidning iväg för tryckning och jag har levererat adressregistret för att de ska klara distributionen vidare till alla våra förväntansfulla prenumeranter.
Det är lika spännande varje gång när tidningen kommer. Den här gången är det dock lite dålig tajmning. Jag är nämligen bortrest när restupplagan levereras hem till mig. Som tur var har jag en snäll son som tar hand om huset, katterna och leveransen.

Vill du läsa mer om innehållet och bekanta dig med tidningen kan du göra det här.

Om det fortfarande är någon i min bekantskapskrets som inte prenumererar så finns chansen. Vi har lite olika erbjudanden och passar inte något ändå så skräddarsyr jag gärna efter önskemål. Skriv ”Vägen till 65” som kommentar så bjuder jag på ett äldre nummer som bonus.

Det är inte ofta vi får klagomål på tidningen, men ett som kommer ofta är att tidningen kommer för sällan. Fyra nummer per år är verkligen inte mycket om man väntar. Vi får fundera vidare på det.

Vill du prenumerera så är LCHF-magasinets hemsida http://www.lchfmagasinet.se

LCHF-magasinet 2016-3

LCHF-magasinet 2016-3

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Nytt nummer av LCHF-magasinet

  1. 4 nummer per år som man verkligen läser varje bokstav i – det är inte lite. Det här är enda tidningen som jag tror jag har sparat alla utgåvor av.
    Jag tilltalas av det nyktra tilltalet, av grundligheten, av den sparsmakade utformningen och är alldeles, alldeles nöjd.

    Så, tack så innerligt mycket för allt slit!
    Monika

Kommentarer inaktiverade.