Livsnjutarvecka på Rhodos

Ja visst låter det härligt?
Förra året vid den här tiden blev jag inbjuden att vikariera för Annika Dahlqvist under en LCHF-vecka på Villa Panagos i Faliraki (Rhodos). Det blev en rolig vecka med många nya bekantskaper och som gav mersmak, både avseende platsen, den goda maten Ann-Sofi Sydholm lagar och det vackra Rhodos.

På lördag åker jag tillbaka och medverkar vid en ”Livsnjutarvecka – LCHF”.

Veckan kom till utifrån en förfrågan där jag svarade att jag gärna återkommer, men på lite friare villkor än eget ansvar för föreläsningar två timmar om dagen. Istället skall vi ha samtalsgrupp där alla får var med och både ställa frågor och berätta. Till min hjälp tar jag med min kollega från LCHF-magasinet Bo Zackrisson. Det finns så mycket erfarenhet bland LCHF:are och jag ser verkligen fram emot att få ta del av vad gruppen har att erbjuda. Vi blir ett tjugotal.

Rhodos är en fantastisk ö och med den infödde Kosta Panagos guidning får vi se dolda skatter som få turister hittar. Kosta är gift med Ann-Sofi och tillsammans driver de Villa Panagos där de kan ta emot mindre grupper.

Under fritiden är det promenadavstånd till havet och den fina sandstranden i Faliraki.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”Livsnjutarvecka på Rhodos

 1. Medelålders är jag väl inte, snart 70, men vill dela med mig av min erfarenhet.
  Helt plötsligt börjar vikten gå neråt. Förstår inte riktigt själv, men är nöjd. Den enda förändringen jag gjort är att jag har slutat med mina frukost-smoothies. Mandelmjölk med olika pulver. Sen äter jag inte lika mycket ägg, men det är väl snarare en nackdel. Det är inte medvetet, det har bara blivit så Tänker rätta till det!

 2. Kan du lyssna om det finns någon som är/har träffat en som jag, dvs medelålders kvinna som äter lchf men inte går ner – och som har hittat sin lösning för viktminskning? Alltså inte vad de tror skall hjälpa, utan vad som verkligen gjort susen….
  Önskar dig en fantastisk resa!

 3. Skulle vara intressant att komma till Rhodos igen. Jag var där 1959! Då fanns bara det gamla lyxhotellet vid stranden inget mer. Det tog 9 timmar till Aten med flyg, sen båt till Rhodos! Tyvärr klarar jag inte att resa längre, blir så totalstressad så jag väljer bort det. Vill bara berätta hur det var där för länge sen. Ha det bra där nu!

 4. Det var den här som jag tänkte, förra hösten, att jag skulle vara med på. Det kom annat I vägen (bara trevligheter). Finns det planer för nästa år? I så fall vill jag boka in det I almanackan direct, så att jag kommer med.

   • Nej, jag kan inte ta ledigt nu…annars hade jag inte tvekat. Men ta med min intresseanmälan till nästa host; det borde väl finnas fler som är intresserade av sådant här. Livsnjutarvecka; det borde man ha ofta…

Kommentarer inaktiverade.