Svarta lådan på Arlanda

Jag åkte hemifrån 6.30 i morse för att hinna med en kurs på Apple Store i Täby innan det var dags att lämna bort hunden och ta sig till Arlanda. Vi flyger 6.10 i morgon bitti och incheckning 04.10 är inte min favorit när vi har två timmars bilkörning hemifrån innan. Då får man tänka kreativt.

Vi övernattar här och fick både checka in och lämna bagage redan ikväll, så det blir bara frukost och säkerhetskontroll och passa tiden i gaten 05.35. Illa nog för mig, men stor skillnad för nattsömnen.

Jag är trött. Senaste tiden har varit tuff på jobbet. Vi har genomfört PISA, både grundomgång och uppsamling med mig som andra provledare. Förutom det ordinarie arbetet. Vi har fått iväg LCHF-magasinet nr 1 till tryckeriet och det innebär också extra jobb, även om mitt huvudsakliga jobb handlar om administration. Tidningen väntas komma i slutet av mars. Vi har inte skickat betalningspåminnelser ännu i år, men ni som vet att ni inte har betalat hinner göra det innan tidningen kommer.

Nu är jag på väg till Gran Canaria med maken för en veckas vila och återhämtning. Det är vår första resa till Kanarieöarna så det är mycket nytt.

Planeringen av maten för den här långa dagen har inte varit högprioriterad. Jag har haft fullt upp med arbete och packning. Därför blev upptäckten av Svarta lådan på Arlanda en positiv upplevelse.
image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka