Detaljer

Detaljer är viktiga för mig. För tredje året i rad checkade vi in på samma hotell. Första året hade vi en stor necessär med oss. Förra året blev det en liten necessär och i år i princip en tandborste. Nja, lite mer än så men inte en massa flaskor och annat som tar plats och vikt i packningen. Vi vet vart vi kommer och vi vet att de är noga med vad de vill ge sina gäster.

Jag skriver inte så ofta om hygienprylar, men jag försöker vara lika noga med dem som med maten. Huden tar in det vi använder utvärtes och jag avstår från mycket som jag tror är onyttigt. Deodoranter tex minns jag att jag skrivit om. Jag slutade färga håret när min frisör påminde mig om hur mycket gifter det är i hårfärg. Fluor i tandkrämen är borta och jag försöker hitta så kemikaliefria produkter som möjligt.

image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka