Pulled pork

Pulled pork har blivit alltmer populärt här i Sverige. När vi i höstas besökte olika byggmarknader upptäckte jag att det serveras numer i bröd på olika snabbmatställen. Jag vågade aldrig testa för jag visste inte riktigt vad det var jag beställde.

När vi var i Texas våren 2012 åt vi ”Pulled” mat av olika sorter flera gånger och det är verkligen gott så jag förstår att det sprider sig. I USA använder man många olika varianter på kött men jag tror griskött är vanligast. Jag har förstått det som att den långa koktiden och de starka kryddorna gör att man kan kamoflera en hel del ….hmmm det är väl förhoppningsvis inte därför det förekommer i snabbmatskedjorna även här i Sverige nu.

Är det någon som har testat vill jag gärna höra mer, för jag tycker det är gott och det händer att man behöver äta när man är borta.

Det finns också mycket att välja på i frysdiskarna, men det är inte heller något jag testat eftersom det går under kategorin färdiglagat, då lagar jag hellre själv. Det jag behöver är tips på mat man kan äta borta.

Så fort jag får tag i bra fläskkarré skall jag testa de nya rökta kryddorna och göra Pulled Pork i Crock Pot.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka