Tommy har tappat 91 kg

IMG_3984

Tommy besökte med sina föräldrar LCHF-magasinet i montern på Allt för hälsan 2011

Idag är det fyra år sedan Tommy Runesson började med LCHF. Han har gått ner helt obegripliga 91 kg. Smaka lite till på den siffran – mer än vad många människor ens väger.

Jag träffade Tommy första gången 2011 under LCHF-magasinets campinghelg i Säffle. Då hade Tommy gått ner 50% av sin ursprungsvikt. Det mötet har lett till många fler alltid lika roliga möten. Inte minns Low Carb-kryssningen i Karibien 2012.

Ni som är nyfikna på Tommy och hur han bär sig åt är välkomna till hans blogg Tommy tappar. Under den där campinghelgen i Säffle var vi många som peppade Tommy att börja blogga om sitt LCHF-liv och det har han gjort med besked. Bloggen finner ni på http://www.tommytappar.se.

Tommy lagar numer mat för recept i LCHF-magasinet och han har också utbildat sig till kostrådgivare inom LCHF genom Jonas Bergkvist på mf Hälsoutbildningar.

Sten Sture Skaldeman inspirerade Tommy att börja med LCHF, någonting han inte ångrat vad jag förstått.

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

7 svar på ”Tommy har tappat 91 kg

  1. Håller med Majabella! Saknar dig, Margaretha…. Men som sagt vi vet ju att du har mycket att göra med tidningen bl a.

  2. När ens favoritbloggare är tyst så himla länge, så blir man faktiskt lite orolig, hoppas allt är bra med dig Margaretha! Saknar dina kunniga och välunderbyggda ord. Det är väl kanske bara fullt upp överallt i verkliga livet.

  3. Tommys mat var själva bilden av Skaldemans råd, och jag insåg att jag måste ”äta som en kille”. Det är svårare än man tror, för jag är rätt bra kock, gillar att laga mat och det kändes så en sidigt. Jag gjorde massor av lchfgourmet-rätter, men det hindrade effektivt min viktnedgång, för jag måste nolla. Så jag tittade på Tommys beige-bruna mat och det klickade. Min är numera gul-brun, ägg-lever-nöt-makrill, och väldigt lite färgglada saker. För bara två coctailtomater kan få mig ur viktminskningen, jag lovar. Ni här vet ju, på andra ställen (kostdoktron) så tror folk att man ljuger. Så tack till Tommy!

  4. Tommys blogg är daglig inspiration för mig. Mat, smör ihärdighet, sättet att tänka om snedsteg och massa annat.

Kommentarer inaktiverade.