LCHF-kryssningen till Åbo 2014

I USA skriver de alltid ut vilket nummer i ordningen årets kryssning har och eftersom vi började samma år kan man tjuvkika på deras hemsida – LowCarbCruise-info – om man som jag glömt hur många år vi gjort. Det var alltså sjätte gången och ovanligt många deltagare i år!!!

Datumet för 2014 är redan bestämt, det blir 4-5 april dvs 23 timmar från fredagkväll till lördagkväll. Programmet är inte fastställt – Karin Eldh arbetar vidare med det, jag har valt att avstå från arrangörskapet eftersom jag har fullt upp med annat. Däremot räknar jag med att åka med som vanligt. Jag återkommer när jag fått rapport från Karin om hur programmet blir.

Silja Galaxy

Silja Galaxy

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”LCHF-kryssningen till Åbo 2014

  1. Jag minns den allra första…hur fantastiskt det var att få träffa alla dem jag bara umgåtts med på kolhydrater.ifokus…hoppas bara jag kan lösa det där med att komma hem igen på lördag kväll, för då ska jag med!

Kommentarer inaktiverade.