Kommentarsfunktionen?

Jag har fått indikationer på att det är problem med att kommentera här på bloggen. Gäster som tidigare varit flitiga skribenter meddelar på annat sätt att de inte längre kan kommentera oavsett om det är från mobil enhet eller dator. Är ni fler än jag känner till som drabbats av detta får ni gärna meddela det via mina e-post margareta@sunsoft.se.

Ni som är WordPress-kunniga kanske kan tala om för mig vad som kan vara fel? Jag har gått igenom alla inställningar och inte hittat något som borde ändras och jag har heller inte ändrat något som skulle gjort att problemet uppstod.

Jag har själv problem med att kommentera hos Kostdoktorn. Fungerar inte alls längre om jag inte använder Chrome från stationär dator. Kan det vara samma problem? Jag har nyss ”fått” Explorer 10 i min stationära och i den har jag massor av olika säkerhetsproblem som jag inte ids reda ut. Min bank (Nordea) tex fungerar inte och det är enligt Nordea ett känt problem.

Just nu använder jag Chrome när jag måste men jag gillar egentligen inte det programmet, men det kanske är dags att tänka om?

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

8 svar på ”Kommentarsfunktionen?

 1. Jag har inte haft problem, använder firefox, som är det bästa tycker jag. nu kan jag inte ha det i min nya mobiltelefon så då fungerar inte alla webbsidor som jag brukar besöka, trist, men har dock kvar gamla mobilen (utan simkort) så den brukar jag använda iblan när jag ligger i sängen och inte vill ha datorn på. men som sagt fierfox har alltid fungerat bra både på datorn o i mobilen..

 2. Gjort min första kommentar idag, väntar på ”godkännande” 🙂 använder iPhone 4. Upplevde inga problem alls!

 3. Har inte haft problem tidigare i alla fall. Nu testar jag en kommentar i Firefox på Mac…

 4. Jag har inte haft några problem, de få gånger jag har kommenterat.
  Jag använder webbläsaren firefox, opeativsystem windows 7 home edition.
  Jag har inte lyckats bli vän med vare sig explorer eller chrome.

 5. Läser din blogg med glädje och har några gånger kommenterat utan problem. Gör nu en test från Chrome på min nya stationära dator.

 6. Till och från i början när du startade bloggen så kunde jag inte kommentera. Ibland gick det att klicka in sig i kommentarsfältet ibland inte. Dessutom försvann inte texten ”Skriv kommentar här”, men det gick att skriva över. Svårigheter har det också varit att skriva in sina uppgifter, e-post, Namn.

  Numer funkar det bra. Jag själv har inte gjort några förändringar i min stationära dator. Samma gamla vanliga.

  Hos Kostdoktorn m fl funkar det bra för mig. Däremot inte hos Ann Fernholm, Ett sötare blod. Där kan jag inte kommentera alls. Kunde det i början, men inte numer.

Kommentarer är stängda.