Vem straffar vem?

Jag går och grunnar på en hel del att skriva om, men tiden räcker inte riktigt till. Man bör inte kasta sig ner vid ett tangentbord och skriva djupa saker utan att verkligen tänka efter. Det handlar både om senaste tidens nätdiskussioner, men lika mycket om maten vi stoppar i oss. Vi får se vad det blir när jag hinner få ner det.

Tips – vissa ord är inte googlebara (kul uttryck förresten) om man söker bilder, för man vill inte se allt skräp som kommer upp!!!

Idag lyser solen från en klarblå himmel och vi har + 8 grader i skuggan. Vi har köpt ny trädgårdsmöbel och det känns bara som att vi väntar på ett bakslag med mera snö och kyla, så här bra får det väl inte vara?

En tänkt oas för soliga luncher (förmiddagssol)

En tänkt oas för soliga luncher (förmiddagssol)

För mig är det viktigt med många sittplatser i trädgården. Då kan man enkelt välja efter behov utan att behöva flytta runt en massa möbler. Det här är morgon/förmiddags/mitt-på-dagen-sol, men inte eftermiddag-kväll. Vi har haft ett stort middagsbord stående här och jag har nu efter 6 år insett hur fel det varit, eftersom vi alltid flyttat ut bordet till solen varje gång vi använt det.

Haha – man kanske blir klokare med åren ändå?

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Vem straffar vem?

  1. Möjligen blir man klokare, men minnet är ett ganska bräckligt instrument 😉 Det ser trevligt ut, det där. Visst är det sanslöst fint väder, och prognosen säger sommar i mitten på april. Vilket innebär +10 i juli, kanske? Vi ska bygga ny veranda, medan vi orkar, vem vet när orken och kroppen havererar. Vi har snart gått igenom hela kåken, sedan kan man slå sig till ro. Fast då skaffar barnen hus 😉 Jag ser fram emot kloka tankar, jag tycker ofta att diskussioner på nätet beror på att folk inte orkar läsa ordentligt, utan missförstår. Ibland vill de bara synas och märkas.

Kommentarer är stängda.