LCHF-kryssningen 12 april är fullbokad

Det omöjliga har hänt. Vi fyller konferensutrymmet till sista plats 320 personer.

Förra året uttryckte flera deltagare direkt på plats att de självklart ville fortsätta nästa år igen och jag fick panik bara jag tänkte på det (jag blir väldigt uttröttad av själva anspänningen att vara arrangör, det jag klarar sämst är klagomålen). Det är en hel del att tänka på både före, under tiden och efter för att förhindra de situationer som uppstår och som någon kan klaga över . Därför meddelade jag Karin Eldh i god tid att jag inte orkar längre. Karin är en sann entusiast så hon tog ansvaret själv för att det skulle bli den efterfrågade fortsättningen och vad händer då…. större än någonsin.

Tur att jag hoppade av i tid – eller tack vare att jag hoppade av… nej det tror jag faktiskt inte. Jag vet inte hur många deltagare det finns bland er som läser min blogg, men några är det kanske!

Karin gör en fantastisk insats och jag vill gärna att vi alla tillsammans gör vad vi kan för att hjälpa henne. En så enkel sak som att bidra till att folk intar sina platser i tid och flyter snabbt igenom de köer som uppstår vid mat/kaffe mm gör väldigt mycket för en arrangör. Den som är moderator kan inte stå ute i foajén och mota in folk för att samlingen skall börja i tid. Man måste också själv få stå i en kö och hinna få i sig något att äta (släppa gärna Karin före i kön om ni ser henne, särskilt toalettkön).

Det skall bli väldigt roligt att kryssa igen – jag känner mig riktigt peppad.

Kanske jag till och med hinner ta något kort och kanske skriva i bloggen under den här resan. Har knappast varit tänkbart tidigare år!

Silja Galaxy

Silja Galaxy stävar mot Åbo för att vända tillbaka till Stockholm

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

8 svar på ”LCHF-kryssningen 12 april är fullbokad

 1. Vad roligt att så många kommer! Själv har jag fått med mig sambon som jag gett stränga order att inte röra potatisen så jag behöver skämmas:)

  Nä nu ska jag gå och läsa lite i senaste numret av magasinet och drömma om norrländskt gräsbetande kött.

 2. Hej och vad roligt det ska bli med Kryssningen !. Jag tar med mig mina vuxna döttrar och vi ska njuta av mat, gemenskap och nya kunskaper. Blev dock lite förvånad när jag tittade på menyn eftersom jag hittade både potatis,ris och andra kolhydrattunga rätter. Trodde i min enfald att bordet skulle vara speciellt för LCHF-are!!!! Eller tar jag fel?

  • Hej! Jag ser också fram emot kryssningen.
   När det gäller fredagkvällens buffet är det så här:
   Vi äter i den vanliga Galaxys stora buffetmatsal dvs det är inte någon speciellt arrangerad mat för oss LCHF-are utan vi får själva plocka och bedöma av det som erbjuds. För min del räcker det mer än väl 🙂
   Efter buffen mellan 21.00 och 22.00 är konferensavdelningen öppen för mingel, så vi hittar varandra innan det är dags för dansens virvlar efter 22.00….

 3. Ni gör båda ett underbart arbete med kryssningen och för mig och min sambo är det en så stor händelse att vi lämnar bort våra småttingar hos mormor 25 mil i ena riktningen och hunden 5 mil i den motsatta riktningen.
  Om folket inte intar sina platser i tid kan jag åta mig att kommendera -INSITTNING! med myndig stämma…
  Det blir kul att ses!

  • Tack för det Majoren! Vi ser fram emot att ha dig som fösare längst bak i kön 🙂
   Karin berättade nyss att kaffet blir i buffetmatsalen i år och där är det bättre med plats. Det underlättar, men nackdelen är att det är en våning (eller mer?) att förflytta sig istället.

 4. Ni gör ett fantastiskt jobb och självklart ska alla släppa förbi Karin i alla köer så att hon hinner uträtta både det ena och andra, det är en självklarhet, tänk om inte ni hade funnits då hade inte resan blivit vad den är idag. Hade sett fram emot att kryssa LCHF även i år men gubbens Kick Off och mitt ”roligt med jobbet” inföll precis den här helgen så vi får stå över och hoppas på nästa år. Ha en jätteskön och trevlig resa.

 5. Jag är så kort så jag syns inte….om jag vill kissa alltså!
  Det vore kul med direktbloggande

Kommentarer är stängda.