Bloggpaus

Ja nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg här på bloggen.

Ibland blir mitt liv lite hektiskt och då har jag lovat mig själv att bloggen inte skall bli ytterligare stress, även om det är roligt att få all respons på det jag skriver.

På måndag påbörjar vi resan mot Kreta och det har varit en hel del att förbereda innan dess. LCHF-magasinet är på tryckeriet och skall nå prenumeranterna nästa vecka (tryckeriet skickar direkt till alla som redan har betalt). Jag hade hoppats på att få lastpallen med överexen igår, men den har inte kommit. (De som betalar efter tryckning postas av mig.)

Varje gång jag skall lämna mitt vanliga jobb för ledighet (IT-ansvarig på en grundskola) är det massor som måste göras och den här gången har inte varit något undantag. Färdig blir man aldrig, men jag har gjort så mycket jag hunnit.

I går hade jag en otroligt rolig dag. Jag var bröllopsfotograf, men inte på ”vanligt” sätt, dvs lejd av brudparet. Jag var anlitad av min son som hade i uppdrag att transportera brudparet från kyrkan till bröllopsfesten. Brudparet och sonen kom i förväg överens om att vi får använda bilderna på deras första resa som nygifta i Ponnyexpressens marknadsföring. (Klicka på bilderna för att se dem större)

Fler bilder från bröllopskörningen finns på Ponnyexpressens facebooksida

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Bloggpaus

 1. Så glad jag blev att se dig här igen på bloggen. Har saknat dina inlägg!

  ”då har jag lovat mig själv att bloggen inte skall bli ytterligare stress”

  Jätteklokt! Håll fast vid detta!

  • Tack 🙂
   Jag skall verkligen försöka låta bloggandet få vara något som tillför mig energi och inspiration.
   När det kör ihop sig får annat prioriteras högre, även om det är frestande att sätta sig vid datorn 🙂

Kommentarer inaktiverade.