LCHF-kaffe i Aftonbladet

LCHF-kaffe i Aftonbladet

Det är svårt att inte le en smula när Aftonbladet publicerar följande notis.

Min ”felskrivning” dvs att jag kallade drycken Magic Bullet Coffee innan jag hade det riktiga namnet Bulletproof Coffee är svår att utrota och att Tommy Runesson gett kaffet sitt svenska namn LCHF-kaffe verkar inte helt lätt att få igenom.

Roligt är det i alla fall och förhoppningsvis är det fler som hittar denna förnämliga drink som så många fattat tycke för – inte minst på Kolhydrater iFokus, det samtalsforum kring kolhydratreducerad kost som jag startade redan 2006 innan uttrycket LCHF inte ens fanns.

Tack bästa Åse att du förmedlade bilden .-)

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”LCHF-kaffe i Aftonbladet

  1. Jag är mycket nöjd med mitt LCHF-kaffe för nu har jag äntligen även skippat grädden som jag hade i till att börja med. Mina icke-LcHF ätande väninnor på tjejträffen i helgen var dock högljutt förfärade…
    Fast vi fick till en väldigt bra diskussion om vetets vara eller icke vara och jag tror dessutom att de förstod mer vad LCHF egentligen står för nu.

Kommentarer är stängda.