Lägesbeskrivning

Jo tack det går bra. Nu går det riktigt bra jämfört med när jag var på botten är det stor skillnad.

Jag vet att vi har jättefina och goda Björnbär ute i trädgården och jag vet att det finns vetebulle i frysen. Jag vet också att varenda bensinstation jag passerar och även livsmedelsbutiker är fyllda av det jag bara för några veckor sen inte kunde motstå.

Nu är det inga problem alls. Allt är som det brukar och jag bara låter bli. Det är en skön känsla.

Jag äter frukost hemma och lunch hos Mehmet, bästa pizzerian häromkring. Mehmet gör goda sallader åt mig. Han är kompis med min son och därför äter jag ”morsans specialsallad” utan pasta…….. listan är lång, men Mehmet är mpn om sina kunder, snart kan alla de andra som jobbar i detalj vad jag äter och inte. Idag blev det lite fel för Mehmet var ute i ett ärende när jag kom, men det gick att fixa.

Middag fixar vi hemma eller äter nåt på stan om det är kvällsaktivitet på gång. Just det där spontana ätandet är svårast och har alltid varit det. Jag måste alltid hantera den sortens utmaningar annars stupar jag direkt. Planering är inte min starka sida.

Att mäta är att veta och för mig är det en hjälp att se siffror och förstå konsekvenserna när jag gör mindre kloka beslut.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka