LCHF-magasinet på gång

Idag kom LCHF-magasinet från tryckeriet. Lika kul varje gång. Den här gången är det Thess som ler mot mig när jag skickar tidningar till alla nya prenumeranter.

Ni som redan prenumererar får den senast nästa vecka. Kanske redan i morgon. Ni som är nya får vänta tills jag registrerat betalningen. Vi skickar bara mot förskottsbetalning för att slippa kravhantering. Det är trevligast för alla parter.

Länk till vår hemsida för prenumeration

LCHF-magasinet 2014-3

LCHF-magasinet 2014-3

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”LCHF-magasinet på gång

  1. Sag borjan pa ditt foredrag hos Kostdoktorn — verkade jatteintressant! Hade varit roligt att hora hela, men jag far hoppas pa att det ej ar nagra nyheter for en som foljt din blogg noga fran start. (Vill ej ga med i Kostdoktorns medlemssidor for jag tycker det ar oetiskt av honom att tjana pengar pa andra manniskors material.)

  2. Hej
    Såg just ditt föredrag på Kostdoktorn.se och måste säga….fy bubblan vad bra 🙂

    Undrar sen den vågen du visade upp, vad heter den och var köper man den?

Kommentarer är stängda.