Besvikelse

Allt är inte guld som glimmar!
Vi blev så klart nyfikna på den annonserade LCHF-maten så vi gick in och frågade vad som serverades under den beteckningen. Det var en rätt per dag till både lunch och middag och dagens var kyckling med sås och valfri potatis. När vi ställde följdfrågor visade det sig rätt snart att personalen inte hade en susning om vad LCHF var och heller inte kunde garantera matens innehåll. Det blev alltså ingen LCHF på vägkrogen Rasta för vår del.

Värt att undersöka

Värt att undersöka

Förmodligen hade det väl lett till ytterligare en torr kyckling med några gröna blad och kanske till och med en sås med redning. Valfri potatis? Jag fattade faktiskt ingenting.

Nä tack!

Istället åkte vi till en fantastisk liten krog alldeles intill Göta kanal och åt en fantastiskt god gös med skirat smör. Bland det godaste jag ätit i fiskväg i den kategorin, inte billigt men väl värt.

Gös i Sjötorp

Gös i Sjötorp

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Besvikelse

  1. Som vanligt alltså……..varför så svårt när det är så lätt med lchf……

Kommentarer inaktiverade.