Sightseeing

När vi besökte San Fransisco 2010 var jag inte kapabel att vandra så väldigt mycket (det är väldigt kuperat) så vi satsade på en Sightseeingtur med Hop-on-Hop-off och det var så himla kul att vi gjort det fler gånger på andra ställen efteråt. Nu kan jag gå långt, men det är ändå värt att göra en sån tur när man kommer ny. Man får så bra överblick.

Lördagen ägnade vi därför åt att åka buss. Vi åkte på övervåningen i en öppen guidad buss i flera timmar och var till slut så frusna att vi sökte upp en Starbucks för att värma oss.

Flera har undrat varför Starbucks och största anledningen är att de har alltid bra gratis nätverk och ström att ladda. Det finns gott om uttag för datorer/telefoner.

När vi värmt oss och laddat åkte vi mera buss innan det var dags att se Mamma Mia. Vi såg den i Stockholm för länge sen och vi har även sett filmen. Lika roligt varje gång och jag älskar musiken och den roliga story som efterkonstruerats till musiken.

Alla bilder finns i min telefon och jag skriver bloggen från min ipad, det blir för smått annars. Synkningen till icloud fungerar tydligen bara när båda är på ett wifi samtidigt tillräckligt länge och det händer inte här så ofta. Jag har hittills väldigt få bilder tillgängliga. Ytterst irriterande, nu när jag har tid att blogga. Jag får lägga in dem efteråt.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka